Количка
Джейми Оливър - Едно (1)

Джейми Оливър - Едно (1)

  • Автор: Джейми Оливър
  • Издател Хермес
  • година 2022
  • Наличност: 1
  • 39.95 лв.
  • 31.90 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Семпли чудеса в един съд

Рецептите в готварската книга "Едно" на Джейми Оливър са за готвене в само един (1) готварски съд. Ето какво ни казва самият Джейми:

„С известна доза хумор бих искал да споделя, че тази книга е изцяло посветена на това да се мият възможно най-малко съдове, тъй като всяко ястие се приготвя само в една тенджера, тиган или тава. Готвенето означава различни неща за различните хора. То е прекрасно занимание, но когато е ежедневно задължение, удобството неизменно идва на първо място.

Ето защо книгата Едно цели да направи живота ви по-лесен, когато искате да сложите на масата хубава храна без никакви компромиси във вкуса, и да ви помогне да планирате седмичното си пазаруване, така че да приготвяте бързи и невероятно вкусни ястия по всяко време на годината, в работни и почивни дни, без напрежение. 

Съсредоточих се върху любими ястия, популярни продукти и готварски техники и пречупих всичко това през призмата на готвенето в един съд и трябва да кажа, че съм повече от доволен от резултата. Някои кулинарни похвати, например приготвянето на паста на тиган, са ми известни от много години, но никога не съм си давал сметка какъв потенциал имат. А те са истинско попадение. И разбира се, книгата съдържа много рецепти, при които след кратка подготовка можете да оставите котлона или фурната да свършат тежката работа.“  

Джейми Оливър

Книгата е нова - с твърда корица, Единствен екземпляр, с ВРЕМЕННО НАМАЛЕНИЕкоето важи само до изчерпване тиража и не се комбинира с другите отстъпки и намаления на книжарница Алба.

формат 24/17 см., 312 стр. 

Тагове: Джейми Оливър