Количка
Моето меню за 15 минути - Джейми Оливър

Моето меню за 15 минути - Джейми Оливър

  • Автор: Джейми Оливър
  • Издател Хермес
  • година 2014
  • Наличност: 1
  • 69.00 лв.
  • 45.00 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Бързи рецепти за вкусна и здравословна храна

Книгата е в много добро състояние - липсва хартиената обложка, с леки следи от четене, но без подчертавания, замърсяване и др. сериозни недостатъци.

Бързи рецепти за вкусна и здравословна храна.

Има много дни, когато бързината е от съществено значение, и тогава на помощ идва "Моето меню за 15 минути". Тази книга категорично ще ви научи да приготвяте много бързо вкусна и полезна храна всеки ден от седмицата. Разбира се, че бавното, класическо приготвяне на традиционни рецепти е душата на домашната кухня, но настоящата книга е за заети хора, които искат да сготвят бързо вкусна храна. Освен това порция за един човек от някое меню в тази книга съдържа около 580 калории, което е страхотно. Тези менюта могат да се консумират на основно хранене, защото се базират на препоръчителния дневен хранителен прием, защото тези вкусни ястия се приготвят със здравословни продукти: натурални храни зърнени култури зеленчуци пресни билки цитруси качествено месо и други прекрасни вкуснотии, които са полезни за вас и семействата ви.

В "Моето меню за 15 минути" са подбрани страхотни ястия от всички краища на света. Едно вкусно и балансирано меню от тази книга ще ви е доста изгодно, и то дори ако купите хубави, качествени продукти. В повечето случаи това струва значително по-малко в сравнение с полуфабрикатите, храната за вкъщи или пакетирани нездравословни храни. А най-хубавото е, че идеите за страхотен вкус, невероятна бързина и питателна, полезна храна всеки ден сега са съчетани в една книга. Веднъж щом усвоите техниките за бързина и полезните съвети, определено ще успеете да сътворите тези ястия за 15 минути.

твърди корици, формат 250/200 мм, 288 стр.

Тагове: Моето меню за 15 минути, Джейми Оливър