Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор. Вижте повече ТУК.

Къде и кога да ни намерите

Скъпи приятели, в рамките на специалното положение, нашата книжарница Алба ще работи при повишенни хигиенни мерки както следва:

► - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ (освен за "50 % разпродажба" и "Черен Петък"), тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления.

► За точната крайна цена (тя не е видима във Вашата поръчка, 20 % се начисляват допълнително от нас) и доставката ще бъдете задължително уведомявани с телефонно обаждане от нас преди изпращането.

► Приемаме поръчки онлайн и по телефона нон-стоп.

► Всички поръчки ще бъдат изпратени в срок след антисептична обработка. Както знаете нашите опаковки са 3 пластови - слой от плътно стреч фолио, предпазен картон и найлонов плик на Еконт. Всички пратки и товарителници се опаковат предварително в книжарницата и се предават напълно готови и запечатани на куриерите на Еконт.

► Книжарницата на ул. Иван Вазов 38 в София продължава да работи при повишенни хигиенни мерки, с работно време понеделник-петък 11-18.00 ч., събота 11.30-18.00 ч. Достъпът в книжарницате и разглеждането вътре ще бъдат частично ограничени съгласно препоръките за маска и влизане по един. В тази връзка Ви молим да заявите предварително Книгите и плочите, които желаете да получите на място.

►  Внимание! Цените за доставка до адрес с Еконт са около 5-6.00 лв. за пратки до 1 кг. Препоръчваме поръчка до адрес, за да предпазим Вас и Вашите близки. При поръчки над 50 лв - безплатна доставка до адрес при тегло до 1 кг. и до офис при тегло до 5 кг.

                                                   Нашата антикварна книжарница се намира в центъра на София, на следния адрес:

София 1000, ул. "Иван Вазов" № 38

И е с работно време Понеделник - Петък 11.00 - 18.30, Събота - 11.30 - 18.00 ч.

Книгите, които желаете да получите на място трябва да се заявят предишния ден. За спешни поръчки в почивни дни, Неделя, както и за незаявени предварително книги: 0886 891818

За шофьорите - улицата е еднопосочна от бул. "Васил Левски" в посока ул. "Г. С. Раковски" и Народен театър "Иван Вазов". Моля, погледнете картата долу.

Въпросите си може да зададете на albabooks@abv.bg и на телефони: +359885 471518 и +359886 891818

 

Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021