Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Съчинения на Христо Ботйов (Ботев). Първо издание под редакцията на Захари Стоянов, 1888

Съчинения на Христо Ботйов (Ботев). Първо издание под редакцията на Захари Стоянов, 1888
Съчинения на Христо Ботйов (Ботев). Първо издание под редакцията на Захари Стоянов, 1888 Съчинения на Христо Ботйов (Ботев). Първо издание под редакцията на Захари Стоянов, 1888 Съчинения на Христо Ботйов (Ботев). Първо издание под редакцията на Захари Стоянов, 1888 Съчинения на Христо Ботйов (Ботев). Първо издание под редакцията на Захари Стоянов, 1888
Автор: Захари Стоянов, А.С.Грибоедов, Б. Ф. Брандт
Издател: Българска народна печатница
Година: 1888
Наличност: 1
Цена: 950,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в добро състояние - пълен екземпляр с портрет на Христо Ботев, декоративна ръчна подвързия от епохата, с щампован кожен гръб, лека следа от влага по последните страници, протрити ръбове на кориците (вземете с безплатна доставка и с 20% допълнително намаление, докато траят отстъпките от 20%!)

Това е първото самостоятелно издание изобщо (макар и с ограничен обем) на творчеството на Христо Ботев, под редакцията на Захари Стоянов. Преди това - в "Песни и стихотворения от Ботйова и Стамболова" от 1875 г. - са отпечатани само няколко стихотворения. Относно годината на издаване - на корицата е отбелязана 1889 г., а на титулния лист 1888 г.

формат 190/130 мм

твърди корици

573 стр.

Подвързия: кожен гръб

В едно книжно тяло са подвързани заедно следните три книги: 

1. Захари Стоянов - Съчинения на Христо Ботйов (Ботев). Българска народна печатница, София, 1888 г., 224 стр.

2. Б. Ф. Брандт - Съвременната жена и нейното положение в Европа и Америка. Скоропечатница на П. Мутафов и синове, 1897 г., 219 стр. 

3.   А.С.Грибоедов - От главата си тегли. Горе от ума. Комедия в четири действия. Печатница на К. Николов, Варна, 1898 г., 130 стр.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021