Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

101 романтични места в България / Иван Михалев, Елина Цанкова, 2016

101 романтични места в България / Иван Михалев, Елина Цанкова, 2016
101 романтични места в България / Иван Михалев, Елина Цанкова, 2016 101 романтични места в България / Иван Михалев, Елина Цанкова, 2016 101 романтични места в България / Иван Михалев, Елина Цанкова, 2016
Автор: Иван Михалев, Елина Цанкова
Издател: Сиела
Година: 2016
Наличност: 1
Цена: 21,90 лв. 16,50 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в отлично състояние  (вземете и с 20% допълнително намаление, докато траят отстъпките от 20%!)

Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво.

формат 240/170 мм

твърди корици

282 стр.

СЛЕД ФЕНОМЕНАЛНИЯ УСПЕХ на бестселърите „101 отбивки“ и „Нови 101 отбивки“ любимите ни пътешественици Елина Цанкова и Иван Михалев споделят с нас личния си списък от най-романтични места в България. Пътешестването никога не е занимание самотно. Маса за двама на брега на морето. Дегустация на вино сред ароматните лозя. Приключения в дивата красота на планините, далеч от шумотевицата на града. Почивка с коктейл в ръка сред сенките на бели балдахини. Или разходка сред градините на бляскавите дворци от миналото. Представите на хората за романтика са много различни. Но едно е сигурно. Има места, които могат да ви накарат да се влюбите. Не просто в красотата на природата, но и в човека до вас. Те притежават особена магия, която трудно се описва с думи, но се усеща, когато сте там. Защо да чакате специален повод? Опаковайте багажа и прегърнете пътя. България е пълна с места, които си струва да споделите с любимия човек. Имаме 101 причини да смятаме така.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021