Количка

РЕКОНСТРУКЦИЯ

Скъпи приятели, 

Страницата е в процес на обновяване и реконструкция. Все още не всичко работи правилно, за което молим да ни извините - работим. Ще ви бъдем много благодарни ако споделите впечатления на albabooks@abv.bg или на 0886891818

Важно:

I. Част от поръчките не се записват от системата -  особено при влизане от няколко устройства. За по-сигурно, преди да поръчате, излезте и отново влезте в профила си. Моля, ако не получите мейл с номер на поръчката в потвърждение, че поръчката ви е приета, свържете се с нас на 0886891818. Моля да ни извините, работим по въпроса.

II. Новост е мобилната версия, която се зарежда автоматично при достъп от мобилно устройство - познатите ви категории се достъпват като натиснете трите чертички горе ляво на екрана. При трудности, не се колебайте да позвъните на 0885471518 или 0886891818

Ето някои функции в ремонт:

1. Основните 3 раздела в дясно от "Подробно търсене": "Промоции", "Най-продавани" и "Най-нови" се сменят с клик върху заглавието на раздела. Скоро ще почертаем по-добре, че това са линкове.

2. При трудности с бутон "Купи", помагат дълбок рефреш с бутон "F5" или комбинация "Ctr+Shift+r"

3. Имаше проблем с отчитането на безплатната доставка, който е отстранен. Ако случайно страницата ви отчете доставка при поръчка над 60.00 лв. няма да бъдете таксувани с нея.

4. Все още не е възстановена възможността да се абонирате за автоматично известие за наличност на изчерпана книга, бутон "Заяви", но скоро ще бъде.

5. Формата за контакти (Контакти на горната лента) временно не работи, можете да ни пишете на albabooks@abv.bg или да позвъните на 0885471518 или 0886891818

7. Някои от функционалностите и в пълната, и в мобилната версия не сработват от първия клик и се налага да кликнете повторно.

8. На някои мобилни устрайства е възможно да не сработва "Подробно търсене"