Количка
Световната конспирация срещу здравето

Световната конспирация срещу здравето

  • Автор: д-р Атанас Гълъбов
  • Издател Експреспринт
  • година 2001
  • Наличност: 1
  • 49.00 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Световната конспирация срещу здравето от д-р Атанас Гълъбов. Книгата е в много добро състояние - чист и напълно здрав екземпляр с минимални следи от четене само по ръбовете на кориците.

"Защо въпреки широко изтъквания напредък на медицинската наука броят на болните продължава да се увеличава? Защо средствата, давани за здравеопазване, непрекъснато нарастват с всяка изминала година? Защо се появяват нови болести? Защо нещата в здравеопазването като че ли стават все по-объркани и дори излизат извън контрол? Защо все повече хора са недоволни от официалната медицина и търсят помощта на алтернативни лечебни методи? Защо официалната медицина не признава и не допуска широкото разпространение на други видове лечебно въздействие освен синтетичните медикаменти, хирургията и лъчевата терапия? Как стана така, че идеите на Хипократ, чиято клетва полагат при завършването си медиците, бяха пренебрегнати?

Предлагайки на вниманието ви факти, които съзнателно са скривани или на които целенасочено не се дава достатъчно гласност, ще се опитам да дам аргументирани и доколкото е възможно в рамките на представения материал, изчерпателни отговори както на тези, така и на други въпроси, свързани със здравеопазването, които интересуват много хора не само в България, но и по целия свят."

формат 210/140 мм 

меки корици

348 стр.