Количка
Закони за всеки ден

Закони за всеки ден

  • Автор: Робърт Грийн
  • Издател Сиела
  • година 2023
  • Наличност: 1
  • 35.00 лв.
  • 27.90 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Книгата "Закони за всеки ден" от Робърт Грийн е в отлично състояние - нова.

Водещият световен експерт по силата и стратегията ви съветва как ден по ден да реализирате своя пълен потенциал!

Робърт Грийн, автор на някои от най-четените в света книги за истинската същност на човешката природа, има репутацията на най-добрия консилиери в сянка за най-успешните хора по света. „Закони за всеки ден“ обобщава най-важните съвети от неговите книги в кратки, запомнящи се уроци, за усвояването на които са нужни само няколко минути всеки ден.

В книгата са включени 366 закона за всеки ден, които разкриват различни аспекти на вечната битка, която е нашият живот сред другите хора – и всеки трябва да разбере, че ако не участва осъзнато в нея, е загубил предварително.

Всеки от месеците се центрира около една от големите теми: силата, съблазняването, убеждаването, стратегията, човешката природа, токсичните хора, самоконтрола, майсторството, психологията, лидерството, преодоляването на трудностите и развиването на креативността.

Кой не иска да е по-силен? Да има повече контрол? Да е най-добрият в това, което прави?

Тайната – четете тази книга всеки ден!

„Закони за всеки ден“, в която са включени и откъси от следващата книга на автора – „Законът на величието“, е насочена както към дългогодишните почитатели на Робърт Грийн, така и към всички, които не са имали щастието да се запознаят със съветите на този съвременен Макиавели. Тази обобщаваща книга е истински ключ към вселената от информация в неговите досегашни изследвания – и ще ви доверява нови и нови тайни с всяко четене.

изд. Сиела; Преводачи от английски: Марин Загорчев, Илия Иванов, Стамен Стойчев, Диана Кутева, Анна Орешкова, Горан Райновски, Мариана Мелнишка

Единствен екземпляр, с ВРЕМЕННО НАМАЛЕНА ЦЕНАкоято важи само до изчерпване тиража и не се комбинира с другите отстъпки и намаления на книжарница Алба.

твърди корици,

Формат 21/14 см.

720 стр.

Тагове: Закони за всеки ден, Робърт Грийн