Количка

За Нас - Антикварна книжарница АЛБА

Това е виртуалната Антикварна книжарница АЛБА - Добре дошли !


При нас може да намерите библиофилски и антикварни книги от няколко века, но и книги втора ръка на достъпни цени.

Тук може и да поръчате за издирване определено издание или да продадете своята книга. Предлаганите от нас антикварни книги са от различни области на българското и чуждо книгоиздаване: художествена литература, точни науки, хуманитаристика, българско и чуждестранно изкуство, фолклор и етнография, речници и граматики, спорт и др. Разполагаме с богата колекция от антикварни книги на руски, френски, немски и други чужди езици.

Уважаеми клиенти, ако желаете да разгледате на живо избраната от Вас книга, заповядайте в нашата не-виртуална антикварна книжарница на ул. Иван Вазов 38 в София.

Регистрацията Ви в нашата страница не е задължителна.

Цените на всички антикварни книги са в български лева и не включват доставката!

Въпросите и мненията си изпращайте на адреси:

albabooks@abv.bg

За контакт тел: 0885 471518 или 0886 891818

Накратко за нашите цели

Уважаеми четящи, на първо място сте Вие и вашите желания. Целите ни са да удовлетворим Вашите изисквания и да доставим търсената антикварна книга в най-кратък срок, на минималната възможна цена и в най-добро състояние.

За Вас можем да издирим, в случай че не разполагаме с него, желаното издание. Контактите ни с колеги от бранша правят за нас тази задача по-лесна отколкото за Вас. Така пестим Вашето време.

Най-бавно намираеми са редките издания без екземпляр на пазара в момента. Същевременно не са много и невъзможните за намиране издания като инкунабулите на Гутенберг например. Не забравяйте, че за да получите нещо, най-малко трябва да го пожелаете. Ние ще го потърсим за Вас.

Потърсете нашите съвети! Те са безплатни!

Например често пъти новите издания дублират стари и никак не са евтини. Понякога цената на книгата втора ръка е в пъти по-ниска при по-добро качество на полиграфията. Ако имате нужда от консултация свържете се с нас!

антикварни книги, антикварна книжарница, стари книги

Антикварни Книги, Първи Издания, Автографи, Грамофонни Плочи, Пощенски Картички, Географски Карти и Картини. Изкупуване и продажба понеделник - събота 11.00-18.30ч.