Количка
Възходът на Дракона - Илюстрована история на династията Таргариен

Възходът на Дракона - Илюстрована история на династията Таргариен

  • Автор: Джордж Р.Р.Мартин
  • Издател Артлайн Студиос
  • година 2023
  • Наличност: 1
  • 49.00 лв.
  • 38.20 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Книгата "Възходът на Дракона - Илюстрована история на династията Таргариен" от Джордж Р.Р.Мартин е в отлично състояние - нова.

Екземплярът е с дребен полиграфически дефект, съобразен в цената - вътрешна гънка при първия форзац,

На страниците на „Възходът на Дракона“ драконовите ездачи оживяват, изобразени в над 180 изящни картини. Тази книга е подходяща за почитателите на епоса „Песен за огън и лед“, за феновете на сериала на HBO „Домът на Дракона“ и за всеки, който жадува да научи повече за най-могъщата династия във Вестерос.

Историята, вдъхновила сериала "Домът на Дракона".

Триста години преди "Игра на тронове".

Това красиво илюстровано издание е встъпление към историята на знаменитата династия Таргариен, вдъхновила сериала на HBO „Домът на Дракона“.

В продължение на векове Таргариен седели на Железния трон на Вестерос, докато техните дракони покорявали небесата. Историята на единствената фамилия на драконови господари, оцеляла след Ориста на Валирия, е разказ за сложна политическа интрига, преплитащ съюзи и предателства, благородство и мерзост. „Възходът на Дракона“ проследява властването на Таргариен във Вестерос, като обхваща цялата история на рода, разказана в хрониката на Джордж Р. Р. Мартин „Огън и кръв“. Това епично сказание включва събитията от завладяването на Вестерос от Егон Завоевателя до Танца на драконите – кървавата гражданска война, която за малко да помете властта на Таргариен завинаги.

Артлайн Студиос 2023 г.

31х23 см

твърди корици

352 стр.

Тагове: Възходът на Дракона Илюстрована история на династията Таргариен, Джордж Р Р Мартин