U2 - The Joshua Tree. US, 1987

U2 - The Joshua Tree. US, 1987

  • Автор: U2
  • Издател Island Records
  • година 1987
  • Наличност: Изчерпан
  • 0.00 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Грамофонна плоча, Vinyl, LP, Album. Island Records - 90581-1

USA Club edition.

Състояние на винила / Media Condition: NM

Състояние на обложката / Sleeve Condition: NM

Музикален жанр и стил: Rock, Alternative Rock, Pop Rock

Format: Vinyl, LP, Album

Label and Cat#: Island Records - 90581-1 

US, 1987

A1 Where The Streets Have No Name 5:37

A2 I Still Haven't Found What I'm Looking For 4:37

A3 With Or Without You 4:56

A4 Bullet The Blue Sky 4:32

A5 Running To Stand Still 4:18

B1 Red Hill Mining Town

Arranged By [Brass], Conductor [Brass] – Paul Barrett

Featuring – The Arklow Silver Band


B2 In God's Country 2:56

B3 Trip Through Your Wires 3:32

B4 One Tree Hill

Recorded By [Radd Strings] – Bob Doidge

Strings [Radd Strings] – The Armin Family


B5 Exit 4:13

B6 The Mothers Of The Disappeared 5:12