Количка
Суперсилата на влиятелните хора

Суперсилата на влиятелните хора

  • Автор: Зоуи Чанс
  • Издател SkyPrint
  • година 2022
  • Наличност: 1
  • 21.95 лв.
  • 17.50 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Техники, тактики и стратегии за въздействие

"Суперсилата на влиятелните хора - Техники, тактики и стратегии за въздействие (Само за добронамерени)" от Зоуи Чанс. Книга с твърди корици.

SkyPrint 2024 г. Превод от френски Даня Доганова.

Всеки от нас получава по рождение дарбата да влияе на другите. При появяването си на света сме напълно беззащитни, но имаме способността да изразяваме желанията си, да се свързваме с човешките същества от обкръжението ни и да ги убеждаваме да се грижат за нас. С годините обаче става все по-сложно да накараме хората да съдействат за осъществяването на идеите ни. Ставаме по-силни, по-умни, по-образовани, но вродените ни умения вече не вършат същата работа, а силата на въздействието ни очевидно намалява.

Да бъдете влиятелни в света на възрастните, е изключително тънко изкуство. В тази книга ще се запознаете с някои ключови научни разработки от областта на социалната психология, икономиката, маркетинга и невробиологията, които обясняват процеса на вземане на решения и невидимите сили, определящи поведението.

Тук ще откриете, че:

- не е нужно да сте напорист, за да сте влиятелен. Точно обратното е;

- упражнявате по-силно въздействие, когато слушате, а не когато говорите;

- фактите са далеч по-малко убедителни, отколкото предполагате. Има по-ефективни начини да подтикнем хората към правилния избор;

- преодоляването на чуждата съпротива не ви прави влиятелни.

По-важно е обаче, че ще усвоите техники, с които да влияете на хората и начини да развиете Харизмата си. Ще срещнете алигатори, скайдайвъри и професионални измамници, Дженифър Лорънс, Чингис хан и човека, който спаси света като произнесе една кратка дума.

Екземплярът е нов.

Формат на картите 10 х 14 см. 

твърди корици

248 стр.