Количка
Берлин, Пътеводител National Geographic, 2015

Берлин, Пътеводител National Geographic, 2015

  • Автор: Деймиън Саймънайс
  • Издател Егмонт
  • година 2015
  • Наличност: 2
  • 19.90 лв.
  • 12.90 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Книгата е единствен екземпляр, с ВРЕМЕННО НАМАЛЕНИЕкоето важи само до изчерпване тиража на книгата и не се комбинира с другите отстъпки и намаления на книжарницата.

Книгата е в отлично състояние - нова.

формат 220/140 мм; меки корици; 272 стр.

Всеки ден експертите на "National Geographic" пътуват по света, потапяйки се "зад кулисите" – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя "Берлин", който съдържа:

Планиране на пътуването - обстоен преглед на Берлин, който ви помага да планирате пътуването си според времето, с което разполагате и специфичните ви интереси.

Изживяване - уникално и с ваше участие, включително каране на велосипед по маршрута на Берлинската стена, опитване на специални немски бири, разглеждане на бункери от времето на Втората световна война и танци до зори на ледено рейв парти на открито.

Подсказано - фотографи, автори и изследователи на Нешънъл Джиографик и на местни експерти за любими интересни места, полезни съвети и други.

Пешеходни и автомаршрути - с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които "червеният" Берлин, булевард "Ку’дам" и Езерният район в Мекленбург.

Малко познати места - включващи градовете Хорин и Нойрупин в Бранденбург и водните пътища на Шпреевалд.

Не пропускайте – изброените във всяка глава списъци, които ви насочват към подробни описания на горещо препоръчвани места и занимания.

Разкошни цветни снимки, илюстрации и карти - улесняват избора и ориентацията Ви и помагат да извлечете най-доброто от всяко посещавано място.