Количка
Christo Botev - Poemes

Christo Botev - Poemes

  • Автор: Христо Ботев (Christo Botev)
  • Издател Sofia-Pres
  • година 1982
  • Наличност: 1
  • 14.00 лв.

Христо Ботев, Поезия, На френски език

Книгата е в добро/много добро състояние.

формат 230/160 мм; меки корици; 86 стр.