Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Пазителката на женската сила / Лариса Ренар, 2014

Пазителката на женската сила / Лариса Ренар, 2014
Автор: Лариса Ренар
Издател: Кръгозор
Година: 2014
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.
Направете заявка

Продължението на Изворът на женската сила.

Книгата е в отлично състояние. Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво.

формат 210/140 мм

меки корици

230 стр.

От столетия жените са предавали – от уста на уста, от майка на дъщеря – тайните техники на съхраняване и засилване на женската енергия. Тази, която е знаела тайните и е умеела да използва своята енергия, е притежавала невероятна мощ. Мъжете били готови да дадат живота си за една нощ с такава жена – мъдра и интуитивна, могъща и всесилна, съединя­ваща силата на всички стихии. Тя приема света такъв, какъвто е, и в същото време променя съдбата на света и хода на исто­рията. Тя е Пазителката на женската сила. В първата си книга „Изворът на женската сила” Лариса Ренар съчетава съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените са поддържали вътрешната си хармония преди хиляди години. В нейното продължение – „Пазителката на женската сила” - показва как се овладява и използва енергията на четирите стихии, които управляват света и четирите основни състояния на жената чрез: Практиките на Древна Индия за пробуждане на енергията на Шакти Тибетски упражнения за проявяване на вътрешната си сила и любов към себе си Уроци от Древна Гърция за изява на богинята в теб и как да се научиш да даваш и да приемаш Магически заклинания и медитации на древните викинги за духовно издигане и свързване с вселенската енергия Всяка жена извървява своя път, като съединява в себе си четирите стихии – въздух, вода, огън и земя – и се научава: Да проявява своята женственост Да разбира, съблазнява и управлява мъжете Да бъде изобретателна и да се наслаждава на сексуалните отношения Да създава и дарява щастие Да владее себе си и света

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021