Количка
Пътят към разрухата

Пътят към разрухата

  • Автор: Джеймс Рикардс
  • Издател Изток-Запад
  • година 2017
  • Наличност: 1
  • 57.00 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Тайният план на глобалните елити за следващата финансова криза.

Книгата "Пътят към разрухата" от Джеймс Рикардс е в отлично състояние - нова.

Тайният план на глобалните елити за следващата финансова криза.

Тревожна камбана бие сред глобалните елити. Знаците за предстояща световна финансова криза вече са съвсем видими. Този път обаче те имат план как да защитят себе си: да натрупат колкото може повече парични средства, докато това е възможно, а след това, когато кризата удари, да „замразят“ глобалната финансова система.

От 2014 г. насам международните парични агенции предупреждават определен кръг от финансови министри, банкери и частни инвестиционни фондове, че финансовата политика на САЩ ще доведе всички до ръба на пропастта.

Както Рикардс показва в своята плашеща, но основана на педантични изследвания книга, правителствата по целия свят нямат никакви угризения да заговорничат срещу собствените си граждани. Те ще са натрупали достатъчно твърди активи, когато фондовите борси затворят, банкоматите престанат да отпускат пари, фондовете в паричните пазари бъдат замразени, а банките откажат да изплащат в брой.

Ако искате да сте подготвени за предстоящите рискове, ще ви трябва брилянтният анализ на Рикардс, основан върху отличното познаване на световната финансова система. В нея той разкрива тайните усилия на глобалните елити да скрият от инвеститорите настъпващата катастрофа. Приемете книгата като ръководство за това как да мислите по-интелигентно, да действате по-бързо и да живеете със спокойствието, че финансите ви са на сигурно място.

Преводач Валентина Рашева-Джейвънс. Изток-Запад 2017 г.

Формат 22 х 15 см.

твърди корици

416 стр.

Тагове: Джеймс Рикардс