Количка
ИЗЧЕРПАНО
Наръчник за светкавично отслабване [Атанас Велев]

Наръчник за светкавично отслабване [Атанас Велев]

  • Автор: Атанас Велев
  • Издател Велес Консулт
  • година 2018
  • Наличност: Изчерпан
  • 0.00 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Книгата "Наръчник за светкавично отслабване" от Атанас Велев е в отлично състояние - нова.

В наши дни фитнес индустрията е залята със съвети за хранене и трениране, които работят само на теория или водят до временни резултати без перспектива в дългосрочен план. Повечето предписания се фокусират единствено върху основните хранителни вещества (протеини, въглехидрати и мазнини) и върху броя калории, без да се взема предвид всекидневната нужда на нашето тяло от витамини и минерали. Именно в ежедневното набавяне на тези на пръв поглед „второстепенни“ нутриенти се крие и ключът към поддържането на атлетична фигура в дългосрочен план. Повечето диети се провалят именно защото лишават тялото ни от дори минимален дневен прием на микронутриенти, като калций и магнезий например.

Разликата между стратегията за хранене, поместена в „Наръчник за светкавично отслабване“ и останалите методи във фитнес индустрията, е, че тази книга значително ще улесни твоя път до мечтаното тяло като ти даде възможност почти напълно да елиминираш чувството за „СПЕЦИФИЧЕН ГЛАД“ или „ЖАЖДА“ за сладки, солени, мазни и висококалорични джънк храни по време на диета. Ти ще можеш да се провъзгласиш за Господар на апетита си, а в един по-късен етап – и на физиката си!

Нека тази книга и идеите в нея веднъж и завинаги да разбулят мъглата и да осветят пътя към идеалната версия на ТВОЕТО тяло!

Тренировките се състоят предимно от базови, многоставни движения, които се комбинират с кратки периоди на почивка за максимално стимулиране на метаболизма и изгаряне на възможно най-голямо количество калории. Може да очаквате оформяне на мускулатурата на т.н. „правилни места“, които включват: горната част на гърдите, раменния пояс и ръцете за мъжете и глутеусите и задните бедра за дамите.

Загубата на мазнини от коремната област, както и от останалите „проблемни“ и за двата пола зони, ще бъде приятен страничен ефект от успешното комбиниране на тренировъчните и хранителните програми, поместени в този „Наръчник“.

формат 210/140 мм; меки корици; 124 стр.