Количка
ИЗЧЕРПАНО
Многоизмерна медицина

Многоизмерна медицина

  • Автор: Людмила Пучко
  • Издател Дилок; Макрос
  • година 2023
  • Наличност: Изчерпан
  • 40.00 лв.
  • 32.00 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Система за самодиагностика и самоизцеление на човека

Книгата Многоизмерната медицина  на Людмила Пучко представя една новаторска Система за самодиагностика и самоизцеление на човека, снабдена с Приложение за всеки, който иска да се обучи и лекува.

Многоизмерна медицина L.G. Снопът е сплав Източна алтернативна медицина и западно медицинско знание. Съвременни езотерични развития от Европа и Азия също стана част от научната база, върху която са написани пет книги за уникалния метод на лечение без лекарства и лекари. Освен това, древни записи на алхимици и магьосници, намерени от автора методи също са включени в тяхната основа. Людмила Пучко разработи алгоритъм, с чиято помощ и с използването на радиестезичния метод (биолокация) всеки човек би могъл да прояви индивидуалната матрица на записаните във вълнова форма хронични заболявания, предизвикани от дълбинни причини, както и да ги отстрани с помощта на метода за създаване на вибрационните редове, който няма аналог в света. Методът на вибрационните редове е лесен за използване, безопасен, ефективен е и се препоръчва на всички, които искат да се избавят от сложните хронични заболявания, независимо от продължителността им. Предложената методика за самодиагностика и самоизцеление може да бъде използвана от всеки човек, независимо от религиозните или атеистичните му убеждения, от вероизповеданието му, от принадлежността му към определена релгия или живот в канонична религиозна територия.

Книгите са в отлично състояние - нови. Единствен екземпляр, с ВРЕМЕННО НАМАЛЕНИЕкоето важи само до изчерпване тиража и не се комбинира с другите отстъпки и намаления на книжарница Алба.

формат 230/160 мм; меки корици; 442 стр.

Тагове: Многоизмерна медицина, Людмила Пучко