Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Млекопитающие, По Брему и другим источникам / Е. А. Бихнер , 1906. По Брему и другим источникам. На руски език.

Млекопитающие, По Брему и другим источникам / Е. А. Бихнер , 1906. По Брему и другим источникам. На руски език.
Млекопитающие, По Брему и другим источникам / Е. А. Бихнер , 1906. По Брему и другим источникам. На руски език. Млекопитающие, По Брему и другим источникам / Е. А. Бихнер , 1906. По Брему и другим источникам. На руски език. Млекопитающие, По Брему и другим источникам / Е. А. Бихнер , 1906. По Брему и другим источникам. На руски език. Млекопитающие, По Брему и другим источникам / Е. А. Бихнер , 1906. По Брему и другим источникам. На руски език.
Автор: Е. А. Бихнер
Издател: Издание Акц. Общества Брокгауз-Ефрон
Година: 1906
Наличност: 1
Цена: 230,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в добро състояние - декоративна ръчна подвързия от епохата, с щампован кожен гръб и ъгли, и релефни златни надписи, лека следа от отдавнашно навлажняване по кориците и по краищата на страниците (вземете и с 20% допълнително намаление, докато траят отстъпките и с Безплатна доставка в България!)

 С 320 рисунками в тексте, 37 черными и 4 раскрашенными таблицами и 1 картой в краска. 

формат 270/180 мм

твърди корици

868 стр.

Подвързия: кожен гръб

Составил Е. А. Бихнер, бывший старший зоолог Зоологического Музея Императорской Академии Наук. Серия "Библиотека Естествознания" под редакцией проф. П. И. Броунова и В. А. Фаусека. Описаны разновидности млекопитающих в систематическом порядке. Для каждого отряда даны морфологические описание, физиологические особенности, образ жизни.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021