Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Героичната арка / Жозе Родригеш душ Сантуш, 2020

Героичната арка / Жозе Родригеш душ Сантуш, 2020
Автор: Жозе Родригеш душ Сантуш
Издател: Хермес
Година: 2020
Наличност: 1
Цена: 17,95 лв. 15,95 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в отлично състояние - нова, нечетена (вземете и с 20% допълнително намаление, докато траят отстъпките от 20%!)

Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво.

формат 220/140 мм

меки корици

342 стр.

Генерал Артур Тейшейра пристига в Макао, за да поеме поста на губернатор в малката португалска колония на брега на Южнокитайско море. На управника му предстои не само бързо да възприеме неписаните правила на общуване в местната странна смесица от китайска и португалска култура. Той ще трябва и да опази суверинитета на колонията и безопасността на населението й в задаващите се смутни времена.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021