Количка
ИЗЧЕРПАНО
Дедпул & Кейбъл

Дедпул & Кейбъл

  • Автор: Фабиан Нициеза, Дан Слот, Райли Браун
  • Издател Марвел; Артлайн Студиос
  • година 2021
  • Наличност: Изчерпан
  • 0.00 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Комиксът "Дедпул & Кейбъл" от Фабиан Нициеза, Дан Слот и Райли Браун в огромен омнибус (1268 стр.) и превод на български от "Marvel" и "Артлайн Студиос"! 

Лимитиран тираж от 200 бр. - само за най-големите фенове!

Най-могъщите наемници на Марвел се завръщат... и този път са неразделни!

НЕЙТЪН СЪМЪРС (известен още като КЕЙБЪЛ) е един от най-могъщите мутанти на света, но напоследък телекинезните и телепатичните му способности излизат извън контрол. Нейтън изпитва трудности, не се разбира както със себе си, така и с околния свят, защото знае, че единственият начин да изгради мир за утрешния ден, е да се бори за него днес.
УЕЙД УИЛСЪН (известен още като ДЕДПУЛ) е наемник. В резултат на военната програма „Оръжие Х“, Уилсън е надарен с изключителни сила, ловкост и лечебни способности. Това обаче си има цена – клетъчната му структура постоянно се изменя и е под въпрос дали е с всичкия си. Уилсън е аутсайдер и копнее само да поплува в клоаката на обществото, по възможност в стил „бруст“. И без бански на лалета…
Книгата е нова, но с разкъсване 7-8 см в горния край на първите два листа (червения форзац без текст и първия лист ). Разкъсването е подлепено с реставраторска хартия и ретуширано.

твърди корици

1268 стр.