Количка
Бял пясък - Омнибус (юбилейно издание)

Бял пясък - Омнибус (юбилейно издание)

  • Автор: Брандън Сандерсън
  • Издател Артлайн Студиос
  • година 2024
  • Наличност: 1
  • 79.00 лв.
  • 65.00 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Графичен роман от Космера с обновен сюжет на том 1-2-3

С книгата "Бял пясък - Омнибус. Графичен роман от Космера" - луксозно юбилейно издание от 2024 г., Брандън Сандерсън разширява своята неповторима фентъзи вселена – Космера. Омнибусът „Бял пясък“ представя нов прочит на графичния роман и включва обновения сюжет на трите тома в поредицата.

На планетата Талдаин легендарните повелители на пясъка от Дневната страна използват способностите си, за да управляват белите пясъци на пустинята, където слънцето грее денонощно. Кентън, синът на лидера на повелителите, на пръв поглед не е особено талантлив и често е подценяван от баща си и останалите в Диема. Животът му се променя, когато по-голямата част от народа му е избита внезапно и той се оказва единственият, способен да опази наследството на повелителите.

Нов екземпляр - фабрично запечатана книга.   

Крисала е ексцентрична изследователка, която идва от Тъмната страна на планетата. Тя пристига в тези непознати земи с една-единствена цел: да открие мистериозните пясъчни магове, които са последната надежда за страната ѝ. Кентън и Крисала се съюзяват, за да разкрият тайните на магията и да направят първата крачка към обединението на своя раздвоен свят.

"Една съвсем нова сага за магии и приключения от автора на бестселъри, оглавили класацията на „Ню Йорк Таймс“ – Брандън Сандерсън!

Графичен роман от автора на бестселъри на New York Times Брандън Сандерсън. В този омнибус от почти 500 страници са събрани трите тома на "Бял пясък" - ключовата история за един от най-важните герои в Космера.

Артлайн Студиос 2024 г. Преводач Рая Делчева.

Единствен екземпляр, с ВРЕМЕННО НАМАЛЕНА ЦЕНАкоято важи само до изчерпване тиража и не се комбинира с другите отстъпки и намаления на книжарница Алба.

Формат 28.5 х 18.5 см.

твърди корици

496 стр.