Количка
ИЗЧЕРПАНО
Силата на мозъка

Силата на мозъка

  • Автор: Катрин де Ланг
  • Издател Ентусиаст
  • година 2024
  • Наличност: Изчерпан
  • 0.00 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Всичко, което трябва да знаете, за да имате щастлив и здрав мозък

Силата на мозъка (Всичко, което трябва да знаете, за да имате щастлив и здрав мозък) от Катрин де Ланг и изд. Ентусиаст - нова книга.

Това е съществен наръчник за по-добър и по-дълъг живот. Богат е на упражнения и практични съвети как да запазим във форма най-жизненоважния си орган и разкрива науката между мозъчната функция и как сънят, упражненията, диетата и дори социализирането са основополагащи за поддържането на сивото ни вещество.

Какво означава да имате щастлив и здрав мозък? Особено при настоящия климат, когато начинът ни на живот се променя драстично и опознаването на факторите, които влияят на мозъчните функции, и нещата, които можем да правим, за да ги подобрим, са от решаващо значение.

Написана по достъпен и увлекателен начин за хора, които не се занимават с наука, тази книга дава изчерпателен и актуален поглед към разбирането ни за нарушенията на мозъка и това колко бързопроменяща се е тази сфера и колко много не знаем за нея. Като включва завладяващи прозрения от водещи учени в областта и се фокусира върху важни теми като диетата, съня, упражненията, мозъчните тренировки и емоциите, “Силата на мозъка” обяснява науката зад това, което наистина засяга нашия мозък, и ни дава съвети и упражнения, чрез които да подобряваме и запазваме функциите на мозъка, докато стареем.

Преводач Валентина Истаткова. изд. Ентусиаст 2024 г.

Формат 21 х 14 см

меки корици

320 стр.

Тагове: Катрин де Ланг