Количка
ИЗЧЕРПАНО
Ръководството по рейки на Д-р Микао Усуи / Микао Усуи, Франк Арджава Петер, 2006

Ръководството по рейки на Д-р Микао Усуи / Микао Усуи, Франк Арджава Петер, 2006

  • Автор: Микао Усуи, Франк Арджава Петер
  • Издател Аратрон
  • година 2006
  • Наличност: Изчерпан
  • 9.00 лв.
  • 7.50 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Книгата е в отлично състояние.

Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво.

Доктор Микао Усуи развива системата на Рейки и основава първата организация "Японска Усуи Рейки Рьохо Гаккай". Така че, какво би било по-естествено от връщането към първоизточника на д-р Усуи? Тази книга ще ви запознае с оригиналните позиции на ръцете от ръководството по Рейки на д-р Усуи. За да е напълно разбираема, тя е илюстрирана със 100 фотографии, а позициите на ръцете за различни здравословни оплаквания са описани подробно, което превръща книгата в ценен справочник за всеки практикуващ Рейки. Сега, когато автентичното ръководство е преведено, позициите на ръцете и лечителските техники на д-р Усуи за първи път могат да се изучават от оригинала. Независимо дали сте току-що инициирани, или имате майсторска степен, щом практикувате Рейки, вие можете да разширите значително вашите познания, като следвате стъпките на великия японски лечител.

Рейки (от яп.: 霊気) е духовна практика,разработена през 1922 г. от японския будист Микао Усуи, която по-късно е възприета от учители, представящи различни традиции. Използва техника, често наричана полагане на длани или полагане на ръце като форма на комплементарна терапия и понякога е класифицирана като източна медицина от някои медицински организации. Практикуващите рейки вярват, че чрез тази техника прехвърлят („дават“) „универсална жизнена енергия“ (наричана рейки) под формата на ци. Отдаването на рейки става чрез дланите, което ѝ позволява да се ползва за самолечение и определено състояние на социален еквилибриум. Според практикуващите рейки трансферирането ѝ към пациент повишава неговото благополучие. Името Рейки идва от Японските йероглифи Рей (霊, означаващ „вселена“, „дух“, „душа“) и Ки (също и Чи) (気, означаващ „енергия“, „живот“). Прието е да се превежда като „Универсална жизнена енергия“. Рейки транслитерира японското словосъчетание Reiki 霊気 и се използва както като съществително, така и като прилагателно име. Друг превод на Рейки е „лекуваща енергия от космоса“. Прието е да се превежда като „Универсална жизнена енергия“.

формат 210/140 мм

меки корици

112 стр.