Количка
ИЗЧЕРПАНО
Кодът на тялото [Брадли Нелсън]

Кодът на тялото [Брадли Нелсън]

  • Автор: Д-р Брадли Нелсън
  • Издател Ера
  • година 2023
  • Наличност: Изчерпан
  • 29.99 лв.
  • 23.99 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Отключи способността на тялото си да се самоизцелява.

Книгата "Кодът на тялото" от Д-р Брадли Нелсън е в отлично състояние - нова.

Отключи способността на тялото си да се самоизцелява.

Тялото ни може да се самолекува и знае от какво се нуждае! Трябва само да го послушаме. Д-р Брадли Нелсън посвещава цялата си кариера в разработване на лесен, интуитивен метод, чрез който всеки може сам да отключи изцерителните способности на тялото си.

Чрез „Кодът на тялото“ бързо могат да бъдат открити дефицити и дисбаланси от всякакъв характер – както физически, така и емоционални. Следващата стъпка е тяхното отключване и връщане на баланса. Насоките, които д-р Нелсън дава, са дефинирани в шест категории:

Емоционално здраве - постигане на енергиен баланс чрез премахване на негативни или подтиснати емоции, травми и др.

Баланс на телесната система – постигане на физически баланс чрез идентифициране на проблеми в органи, жлези, мускули и др.

Наличие на токсини – идентифициране на тежки метали, свободни радикали, химикали и други токсини, които може да нарушават баланса на тялото.

Наличие на патогени - идентифициране на гъбични, бактериални, вирусни и други инфекции, които могат да опустошат тялото отвътре навън.

Нарушения в баланса – локализиране на размествания и отклонения, които имат негативно влияние.

Хранене и начин на живот – десетки рецепти, подходящи билки и хранителни вещества, упражнения и навици, с които да се подобри състоянието на тялото.

С конкретни и приложими стъпки, „Кодът на тялото“ е пътна карта към изцелението, базирана на задълбочени изследвания, доказани във времето древни практики и неограничената сила на подсъзнанието. С тези ясни примери, тестове и практика можете да разшифровате кода на тялото!

Д-р Брадли Нелсън, световно известен експерт по биоенергийна медицина, е прекарал десетилетия в създаването на метод, чрез който е помогнал на хиляди хора да се излекуват. Днес неговата революционна система се прилага успешно по цял свят.

Преводач Мария Илиева. Ера 2023 г.

Формат 21 х 14.5 см.

меки корици

464 стр.

Тагове: Брадли Нелсън