Количка
Батман Последният рицар на земята [Джонатан Глапион, Франсиско Пласенсия] Комикс

Батман Последният рицар на земята [Джонатан Глапион, Франсиско Пласенсия] Комикс

  • Автор: Джонатан Глапион, Франсиско Пласенсия
  • Издател Студио Артлайн
  • година 2021
  • Наличност: 1
  • 10.00 лв.
  • 7.90 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Книгата "Батман Последният рицар на земята" от Джонатан Глапион и Франсиско Пласенсия е в отлично състояние - чисто нова, фабрично запечатана.

Върховният творчески тандем – Скот Снайдър и Грег Капуло (Батман: Съдът на совите, Черния рицар: Метал и метъл) завършват своето партньорство с Кръстоносеца с наметалото, продължило цяло десетилетие, в Батман: Последният рицар на Земята. Двадесет години напред в бъдещето, Брус Уейн се събужда в лудница „Аркам“. Млад. Трезвомислещ. И... никога не е бил Батман. За да разгадае мистерията на своето минало, Черния рицар се отправя на пътешествие из този непознат свят и се среща с футуристични версии на бивши приятели и врагове, включително един зловещ спътник – главата на Жокера. Някак жива, отсечената глава на Жокера се превръща в призрачен пътеводител из тази съсипана версия на Вселената на „ДиСи“. За да разбере обаче какво е довело до подобно ужасяващо бъдеще, Батман ще трябва да открие неописуемата сила, унищожила някога познатия му свят. Това може да е последната история за Батман...

формат 240/160 мм; меки корици; 184 стр.

Единствен екземпляр, с ВРЕМЕННО НАМАЛЕНИЕкоето важи само до изчерпване тиража на книгата и не се комбинира с другите отстъпки и намаления на книжарницата.