Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Ад / Данте Алигиери, 1906. С 76 илюстрации от Гюстав Доре. Първи български превод на Константин Величков.

Ад / Данте Алигиери, 1906. С 76 илюстрации от Гюстав Доре. Първи български превод на Константин Величков.
Ад / Данте Алигиери, 1906. С 76 илюстрации от Гюстав Доре. Първи български превод на Константин Величков. Ад / Данте Алигиери, 1906. С 76 илюстрации от Гюстав Доре. Първи български превод на Константин Величков. Ад / Данте Алигиери, 1906. С 76 илюстрации от Гюстав Доре. Първи български превод на Константин Величков.
Автор: Данте Алигиери
Издател: Списание Български художник
Година: 1906
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.
Направете заявка

Книгата е в добро състояние - книжното тяло е с допълнително подшити коли във вътрешните полета (вземете и с 20% допълнително намаление, докато траят отстъпките от 20%!).

Това е не само първото, но и най-красивото българско издание в забележителния превод на Константин Величков и със 76 пълноформатни гравюри (близки до А3 формат) от Гюстав Доре с прекрасно качество. Форматът му е два пъти по-голям от този на голямоформатното издание от 1957 г., а качеството на печата е несравнимо с това в останалите издания.

формат 360/280 мм

твърди корици

293 стр.

 

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021