Количка
Живот в светлината

Живот в светлината

  • Автор: Дийпак Чопра, Сара Плат-Фингър
  • Издател Бард
  • година 2023
  • Наличност: 1
  • 19.99 лв.
  • 15.99 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Книгата "Живот в светлината" от Дийпaк Чoпрa и Сара Плат-Фингър е в отлично състояние - нова.

„Човеците са единствените същества, способни да еволюират съзнателно. Йога е наръчникът, който ви показва как да еволюирате.“

 Д-р Дийпак Чопра

Осъзнайте най-високия си потенциал и разберете на по-дълбоко ниво своята същност с новаторското ръководство на Дийпак Чопра за философията и практиката на йога.

 Царската йога е най-висшата и най-важната традиция в йога – всеобхватен път към личната трансформация, който стига отвъд всички съществуващи днес методи за постигане на добро физическо и психическо здраве. Каквото и да правите за подобряване на живота си, Царската йога може да ви донесе повече от всичко онова, което искате; тя изнася всяко преживяване на светло, колкото и малко да е то. Като се учите да живеете в светлината, вие умишлено и съзнателно приемате истинския си аз като същество с безкрайни възможности, без окови от тревоги или съмнения в себе си.

В тази новаторска нова творба авторът на международни бестселъри Дийпак Чопра и съавторката му Сара Плат-Фингър, директор на отдела по йога в „Чопра Глобал“ и съосновател на ИЩА Йога, предлагат просветителска програма за себереализация, блаженство и цялостност. Като съчетават практична трийсетдневна програма, която ще ви помогне да разрушите ограничаващите навици и системи от вярвания, със задълбочено изследване на петдесет стимулиращи и възстановителни йога пози, Дийпак и Сара ви предоставят подробен и вдъхновяващ начин за обединение на разума, тялото и душата.

 Йога е мястото, където живее душата!

изд. Бард

Преводач

корици,

Формат  см.

 стр.

Тагове: Дийпaк Чoпрa, Сара Плат-Фингър