Количка
Живей в кресчендо [Стивън Р. Кови, Синтия Кови-Халър]

Живей в кресчендо [Стивън Р. Кови, Синтия Кови-Халър]

  • Автор: Стивън Р. Кови, Синтия Кови-Халър
  • Издател Кибеа
  • година 2023
  • Наличност: 1
  • 20.00 лв.
  • 15.90 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Най-важната ти задача тепърва предстои

"Живей в кресчендо. Най-важната ти задача тепърва предстои" от Стивън Р. Кови и Синтия Кови-Халър е в отлично състояние - нова.

Като чудесна, вдъхновяваща, важна определя последната книга на легендарния авторитет в областта на лидерството Стивън Кови нобеловият лауреат проф. Мохамед Юнус. Не просто познавач и автор на една по-различна визия за лидерството, Стивън Кови (1932 - 2012) беше и си остава философ и хуманист от висока проба, който винаги е призовавал милионите си последователи да живеят пълноценно, постигайки все повече в живот, изпълнен със състрадание и смисъл.

През цялата си дълга и ползотворна кариера авторът на класическия международен бестселър Седемте навика на високоефективните хора вдъхновява и мотивира милиони хора по света да постигат повече независимо от етапа, в който се намират. Към края на дългогодишната си кариера Кови извежда като водещ акцента как да живееш още по-пълноценно независимо от възрастта. Да живееш в кресчендо е неговият последен завет, който се дешифрира като неспирно нарастване на приноса, обучението и влиянието. Как се вписва този завет в парадигмата на този знаков автор, лектор, консултант и посредник в сложни преговори на най-високо международно ниво? Манталитетът кресчендо ни призовава да използваме всички ресурси, с които разполагаме: време, таланти и дарби, навици, пристрастия и увлечения, пари и влияние, за да направим по-добър живота на хората наоколо, било то семейството, съседите, общностите, в които членуваме, света.

Написана в съавторство с дъщеря му Синтия Кови-Халър и публикувана посмъртно, Живей в кресчендо е променяща и утвърждаваща живота книга, която ви вдъхновява да мечтаете за повече и по-смело.

Книгата е част от поредицата Познай себе си на издателство Кибеа.

Преводач Светлана Кипман. Кибеа 2023 г. 20х13 см

меки корици

368 стр.