Количка
Това което не знаете

Това което не знаете

  • Автор: Кортни Абъркромби
  • Издател Творец
  • година 2024
  • Наличност: 1
  • 22.00 лв.
  • 17.39 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Невидимото влияние на изкуствения интелект върху живота ви и как да си върнете контрола

Книгата "Това което не знаете" от Кортни Абъркромби е в отлично състояние.

Невидимото влияние на изкуствения интелект върху живота ви и как да си върнете контрола.

Изпълнителният директор на Big Tech открехва завесата за невидимите сили, които ви маркират, следят и активират – определят възможностите ви за работа, качеството на живот и дори дали да живеете или да умрете – защото това, което не знаете за тях, може да ви навреди.

Вероятно не знаете, че поради скритата си природа системите с изкуствен интелект са навсякъде около вас и засягат някои от най-важните области на живота ви – работата, заемите, децата, психичното здраве, взаимоотношенията, свободите и дори решенията в областта на здравеопазването, които могат да определят дали ще живеете или ще умрете. Като изпълнителен директор, работещ в областта на ИИ в една от най-големите и сложни технологични компании на планетата, Кортни Абъркромби вижда от първа ръка как корпоративните ръководители и научните екипи за обработка на данни от „Форчън 500“ замислят и разработват системи за изкуствен интелект. Благодарение на това тя вижда уникална перспектива, която я кара да напусне работата си, за да може да разкрие пред обществеността отрезвяващата реалност зад ИИ без никакви ограничения или захаросани връзки с обществеността от страна на корпоративна Америка. В тази книга тя улеснява разбирането на функционирането на ИИ и разкрива какво правят компаниите с ИИ, което би могло да ви повлияе най-много. Най-важното е, че тя предлага практически съвети за това какво можете да направите днес и каква промяна трябва да изисквате за бъдещето.

Тази книга е освободена от шума, преувеличенията и големите научни термини и се занимава с неотложните въпроси, на които хората, които не разполагат с информация, искат да получат отговори.

Крайно време е да разберете за какво става дума в целия този шум около изкуствения интелект и какво ще направите по въпроса, защото това, което не знаете за ИИ, може да ви навреди.

изд. Творец

меки корици,

Формат 21/14 см.

280 стр.

Тагове: Кортни Абъркромби