Количка
Скъпи мой капитане

Скъпи мой капитане

  • Автор: Елизабет Хойт
  • Издател СББ Медиа
  • година 2022
  • Наличност: 1
  • 6.50 лв.
  • 3.80 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Тайните на Мейдън Лейн книга 8

"Скъпи мой капитане" от Елизабет Хойт - Колекция Тайните на Мейдън Лейн [Maiden Lane] 8

Книгата е в отлично състояние - нова.

Лейди Фийби Батън е хубава, жизнерадостна и копнее за социален живот, подхождащ на сестрата на могъщ херцог. Но заради почти пълната и слепота прекалено грижовният и брат настоява тя да има въоръжен телохранител до себе си във всеки един момент, и то не кой да е, а изключително дразнещия капитан Тревилиън.

Капитан Джеймс Тревилиън е горд, мрачен и прокълнат с нараняване в крака вследствие на службата си в полка на кралските драгуни. Той обаче все още може да стреля и да язди като самия Сатана, така че закрилата на подлудяващата го лейди Фийби не би трябвало да представлява какъвто и да било проблем – докато тя не се превръща в мишена за похитители.

Уловен в смъртоносна мрежа от лъжи, капитан Тревилиън трябва да рискува живота и здравето си, за да спаси повереницата си от най-големия негодник – онзи, който ще принуди лейди Фийби да се обрече на лишен от любов брак. Но когато Тревилиън я спасява и я отвежда в дома си край морето на Корнуол, Фийби за първи път вижда нежността, която се крие под коравата обвивка на войника, а помежду им избухва изпепеляваща страст, която излага на риск сърцата и на двамата.

 "Когато става дума да се вплете щедро количество опасна интрига и пищна чувственост в наистина спираща дъха любовна история, то Хойт няма равна на себе си."

Джон Чарлс, Booklist

Единствен екземпляр, с ВРЕМЕННО НАМАЛЕНА ЦЕНАкоято важи само до изчерпване тиража и не се комбинира с другите отстъпки и намаления на книжарница Алба.

изд. СББ Медиа

Преводач Яна Лекарска

меки корици,

Формат 20/13 см.

 280 стр.

Тагове: Тайните на Мейдън Лейн