Количка
Размяната [Гришам]

Размяната [Гришам]

  • Автор: Джон Гришам
  • Издател Обсидиан
  • година 2023
  • Наличност: 1
  • 25.00 лв.
  • 19.90 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Продължение на Фирмата

Книгата "Размяната" (продължение на „Фирмата”) от Джон Гришам е в отлично състояние - нова.

Новият трилър на Джон Гришам е продължение на феноменалния му бестселър „Фирмата”. Някогашният амбициозен млад адвокат Мич Макдиър се завръща години по-късно като партньор в международна правна кантора, който внезапно е изправен пред смъртоносно предизвикателство.

Оригинално цаглавие "The Exchange".

Преди петнайсет години младият адвокат Мич Макдиър разкрива престъпната дейност на мемфиската фирма, която пере парите на мафията. Животът му е застрашен, затова той и съпругата му Аби бягат в чужбина. С 8 милиона долара, изтеглени от фирмената сметка на Кайманите.

Сега опасностите сякаш са останали в миналото. Мич вече е съдружник в нюйоркска фирма с офиси по целия свят. Когато негов колега в Рим се разболява, той се съгласява да поеме най-важния му случай – съдебен иск на турска строителна фирма срещу Либия в огромен размер. И се изправя срещу група терористи, които отвличат в пустинята неговата сътрудничка Джована. Те искат откуп от 100 милиона долара. Мич има 10 дни, за да намери парите. Сам. Без намеса на полицията. Похитителите заплашват Аби и децата. Проблемът става твърде личен. Този път Мич Макдиър няма къде да се скрие.

изд. Обсидиан. Преводач Надежда Розова

меки корици,

Формат 20/13 см.

 360 стр.

Тагове: Джон Гришам