Количка
Палат [Даниел Стийл]

Палат [Даниел Стийл]

  • Автор: Даниел Стийл
  • Издател Бард
  • година 2023
  • Наличност: 1
  • 17.99 лв.
  • 14.39 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Книгата "Палат" от Даниел Стийл е в отлично състояние - нова.

Вълнуващ роман за заветите, които семействата наследяват, създават и продължават! В Палат Даниел Стийл разказва зашеметяваща история за семейните традиции, разрухата и новото начало.

Когато родителите ѝ загиват в трагичен инцидент, Козима Саверио е принудена да поеме управлението на семейната компания за луксозни кожени изделия. Докато се справя с предизвикателството да управлява компания на двайсет и три, Козима също така трябва да поддържа четиристотингодишния семеен дворец във Венеция и да се грижи за сестра си и брат си. Сестра ѝ Алегра е оцеляла в трагедията, убила родителите им, но е прикована в инвалидна количка, а брат ѝ Лука си пада по диви купони, красиви жени и хазарт.

Козима се справя с всичко с мъдрост, неприсъща на годините ѝ, но успехът ѝ струва много. Тя е омъжена за бизнеса, а свободното ѝ време е отдадено на близките ѝ... докато не се запознава с Оливие Байард, основателя на най-преуспяващата компания за кожени чанти във Франция. Краткият разговор на терасата на семейния дворец се превръща в нещо повече и петнайсет години след смъртта на родителите си Козима намира човек, на когото може да се довери.

Сега бизнесът е финансово стабилен и печеливш и семейство Саверио живее в комфорт. Но Лука губи огромна сума в казиното и дългът му трябва да бъде платен, за да не изгуби живота си. Козима е изправена пред тежък избор: или да продаде двореца и една трета от бизнеса, или да остави брат си да се оправя сам. Но има ли друг начин да спаси всичко, за което се е борила, преди то да се превърне в пепел?

Преводач Елена Чизмарова. Бард 2023 г.

Единствен екземпляр, с ВРЕМЕННО НАМАЛЕНА ЦЕНАкоято важи само до изчерпване тиража и не се комбинира с другите отстъпки и намаления на книжарница Алба.

Формат 20 х 13 см.

меки корици

272 стр.

Тагове: Даниел Стийл