Количка
Невероятна книга за африканските животни

Невероятна книга за африканските животни

  • Автор: National Geographic Kids
  • Издател Егмонт, National Geographic
  • година 2022
  • Наличност: 1
  • 29.90 лв.
  • 23.90 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Книгата "Невероятна книга за африканските животни" от National Geographic Kids е в отлично състояние - нова.

Детската енциклопедия „Невероятна книга за африканските животни“, допълнена с цветни илюстрации и бележки, цели да обогати знанията и общата култура на децата по лесен и достъпен начин, като насърчава четенето и интереса към околния свят.

Готови ли сте за най-вълнуващото приключение в живота си? Да?!

Тогава слагайте фотоапарата и екипировката в багажа си, защото отивате на сафари с легендарния тандем фотографи и режисьори на National Geographic Дерек и Бевърли Жубер!

Ще откриете изумителни и вдъхновяващи животни от равнините на Серенгети и пясъците на Сахара до сенчестите кътчета на тропическите гори!

Запознайте се отблизо с лъвове и лемури, хиени и хипопотами, черни носорози и черни мамби, както и много други! Ще узнаете как живеят, играят и ловуват тези животни и как са се приспособили към дивата природа, единствената по рода си околна среда.

Защо хиените се „смеят“? Как лъвицата хваща своята плячка? Коя змия плюе отрова, за да отблъсне враговете си?

Тази книга ще отговори на всички тези въпроси и много повече! С изобилие от странна, но абсолютно вярна информация, впечатляваща статистика и невероятни истории, тази енциклопедия ще ви даде изключителен достъп зад обектива на някои от най-страхотните животни в света. Но ви предупреждаваме: може би е по-добре да държите ръцете си вътре в автомобила по време на пътуването. Някои от тези животни хапят!

изд. Егмонт

Твърди корици,

Формат 28/21 см.

192 стр.

Тагове: National Geographic Kids