Количка
Крадец в сенките

Крадец в сенките

  • Автор: Елизабет Хойт
  • Издател СББ Медиа
  • година 2021
  • Наличност: 1
  • 6.50 лв.
  • 3.50 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Тайните на Мейдън Лейн 4

"Крадец в сенките" от Елизабет Хойт - Колекция Тайните на Мейдън Лейн

Книгата е в отлично състояние - нова.

Уинтър Мейкпийс живее двойнствен живот. През деня е сдържаният управител на дом за подхвърлени деца. Нощта обаче изкарва наяве тъмната му страна и с изгрева на луната се появява Призракът на „Сейнт Джайлс“ – защитник, съдник, беглец. Когато Призракът – пребит и ранен – е спасен от красива благородничка, Уинтър не подозира, че двата свята, в които живее, ще се сблъскат.

Лейди Изабел Бекинхол обожава предизвикателсвата. Но когато и възлагат да преподава маниери на поведение във висшето общество на строгия управител на Дома, Изабел не може да спре да се чуди защо очите му и се струват така познати, а устните му така изкусителни. През деня Изабел и Уинтър сблъскват силата на своята воля, а през нощта избухват страстите помежду им… Но когато в „Сейнт Джайлс“ започват да изчезват момичета, Уинтър е решен да ги спаси. За да го стори обаче, може да му се наложи да жертва всичко – сиропиталището, Изабел... и живота си.

Поредицата "Тайните на Мейдън Лейн" притежава едно особено обаяние... чудото на любовта, вплетено ведно със страст, неповторими сюжетни линии и незабравими образи.

Publishers Weekly

Единствен екземпляр, с ВРЕМЕННО НАМАЛЕНА ЦЕНАкоято важи само до изчерпване тиража и не се комбинира с другите отстъпки и намаления на книжарница Алба.

изд. СББ Медиа

Преводач Яна Лекарска

меки корици,

Формат 20/13 см.

304 стр.

Тагове: Тайните на Мейдън Лейн