Количка
Измамникът на моето сърце

Измамникът на моето сърце

  • Автор: Елизабет Хойт
  • Издател СББ Медиа
  • година 2022
  • Наличност: 1
  • 6.50 лв.
  • 4.00 лв.

    Безплатна доставка при поръчки над 60.00лв. за България

Тайните на Мейдън Лейн 9 [Maiden Lane]

Книгата "Измамникът на моето сърце" от Елизабет Хойт - Колекция Тайните на Мейдън Лейн [Maiden Lane] 9 - е в отлично състояние.

Тя поема контрола, той дирижира концерта, но любовта взима връх

Морална, благовъзпитана и спестовна Ив Динууди не се шегува, когато става въпрос да защити инвестицията на брат си. Но когато се съгласява да поеме контрола върху кесията на най-видната градина на удоволствията в Лондон „Харт'с фоли“, тя се сблъсква челно с вбесяващ негодник, който си прави, каквото си пожелае.

Порочният и дързък Ейса Мейкпийс няма време да се занимава с някаква скръндзава морализаторка, каквато е Ив. Като собственик на градина на удоволствията той трябва да се оправя със самовлюбени актриси и темпераментни тенори, така че не възнамерява да позволи сега на една аристократка да му се разпорежда... независимо колко очарователна е тя.

Въпреки липсата си на опит в управлението на театър – и огнените сблъсъци с Ейса – Ив е решена да превърне „Харт'с фоли“ в невероятен успех. Но колкото повече се старае да контролира упорития развратник, толкова по-трудно ѝ e да не обръща внимание на съблазнителния му чар и суров магнетизъм. Тлеещият помежду им огън заплашва да лумне, а да се опитат да го угасят би било най-голямата лудост.

Единствен екземпляр, с ВРЕМЕННО НАМАЛЕНА ЦЕНАкоято важи само до изчерпване тиража и не се комбинира с другите отстъпки и намаления на книжарница Алба.

изд. СББ Медиа 2022

Преводач Яна Лекарска

меки корици,

Формат 20/13 см.

284 стр.