Количка
ИЗЧЕРПАНО
Дневникът на един Дръндьо, Книга 13

Дневникът на един Дръндьо, Книга 13

  • Автор: Джеф Кини
  • Издател Дуо Дизайн
  • година 2019
  • Наличност: Изчерпан
  • 17.90 лв.
  • 12.50 лв.

Снегояд

Книгата е част от нашите  РАЗПРОДАЖБИ РОЖДЕН ДЕН 2022 с намаления от 30% до 80% за периода 21 май - 10 юни 2022 - в този период цената й е крайна

Честит 1-ви Юни на малки и големи! Бъдете здрави и не забравяйте - дивете се и учудвайте се на света и се радвайте живота, той е прекрасен! В рамките на Деня на Детето очаквайте над 100 ДЕТСКИ КНИГИ с намаления. Целият месец юни ще е детски, следете КАТЕГОРИЯ 1 ЮНИ! Книгите от промоцията са с наличност 1 бр., За всички останали -20% от цената!

Книгата е в отлично състояние.

формат 200/140 мм

меки корици

218 стр.

Когато училището на Грег Хефли затваря врати заради снежната обстановка, кварталът му се превръща в зимно бойно поле. Враждуващи групи си съперничат за територии, строят масивни снежни крепости и водят епични битки със снежни топки. А под техния кръстосан огън попадат Грег и неговият верен приятел - Раули Джеферсън. Грег и Раули се борят да оцелеят в кварталния хаос сред съюзи, предателства и воюващи банди. А дали ще се окажат герои, когато снегоядът стопи снега? И изобщо ще доживеят ли до следващото утро? Джеф Кини е най-продаван автор на Ню Йорк Таймс и шесткратен носител на наградата за любима детска книга на Никълодеон за поредицата "Дневникът на един дръндьо". Класиран е сред 100-те най-влиятелни личности в света според списание Тайм.