Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор. Вижте повече ТУК.

Ръководство по кетогенна диета за начинаещи / Ейми Рамос, 2019

Ръководство по кетогенна диета за начинаещи / Ейми Рамос, 2019
Ръководство по кетогенна диета за начинаещи / Ейми Рамос, 2019
Автор: Ейми Рамос
Издател: Хермес
Година: 2019
Наличност: 1
Цена: 14,95 лв. 12,80 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в отлично състояние (вземете и 20% по-евтино, докато траят отстъпките).

Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво.

формат 200/130 мм

меки корици

224 стр.

През последните години кетогенната диета завладя света на здравословното и фитнес хранене. Множество специалисти я препоръчват при хронични заболявания и затлъстяване, а броят на доказателствата за ползите от нея расте непрекъснато. Този режим гарантира невероятни резултати, независимо дали искате да се справите с диабет, сърдечносъдови или неврологични проблеми, или целта ви е просто да отслабнете. Концепцията да се храните с много мазнини и минимум въглехидрати обаче изглежда колкото проста, толкова и объркваща. Целта на тази книга е да ви помогне да преминете на този режим на хранене и да се придържате към него без особени затруднения. В „Ръководство по кетогенна диета за начинаещи“ ще намерите: кратко и ясно представяне на същността и основните принципи на кетодиетата; 75 лесни и бързи за приготвяне рецепти, придружени с точни хранителни стойности; 14-дневен хранителен план и списъци за пазаруване. Кетогенното хранене никога не е било толкова лесно! С помощта на това ръководство ще постигнете отлично здраве и добра форма бързо и неусетно.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021