Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор. Вижте повече ТУК.

Правилно хранене / Мария Антонова, 2019. Полезни съвети и лечебни диети

Правилно хранене / Мария Антонова, 2019.  Полезни съвети и лечебни диети
Правилно хранене / Мария Антонова, 2019.  Полезни съвети и лечебни диети Правилно хранене / Мария Антонова, 2019.  Полезни съвети и лечебни диети
Автор: Мария Антонова
Издател: Паритет
Година: 2019
Наличност: 1
Цена: 15,99 лв. 12,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в отлично състояние - нечетена (вземете с още 20% по-евтино, докато траят отстъпките).

Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво.

формат 200/130 мм

меки корици

216 стр.

Не съществува здравословен проблем,който да не е породен от начина на хранене. Тази книга е сборник на знания за храненето. Тя не е просто изброяване какво трябва и какво не трябва да се яде, тя съдържа информация за правилното хранене както на здравия, така и на болния човек. Авторът интересно и достъпно разказва за теорията и практиката на храненето и гладуването, за алтернативните видове хранене - разделно, суровоядство, вегетарианство и др., представя варианти на диети при различни заболявания. В книгата се разказва за значението на белтъчините, мазнините и въглехидратите, витамините и минералите в организма на човека, за това, в какви продукти те се съдържат, съобщава се хранителната и енергийна им стойност. Тази книга е нужна на всеки, който се грижи за здравето си и иска да получава от храната не само удоволствие, но и полза. Хранете се правилно и бъдете здрави!

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021