Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор. Вижте повече ТУК.

Методът Монтиняк, Здравословно отслабване / Мишел Монтиняк, 2006

Методът Монтиняк, Здравословно отслабване / Мишел Монтиняк, 2006
Методът Монтиняк, Здравословно отслабване / Мишел Монтиняк, 2006 Методът Монтиняк, Здравословно отслабване / Мишел Монтиняк, 2006
Автор: Мишел Монтиняк
Издател: Скорпио
Година: 2006
Наличност: 1
Цена: 34,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в много добро/отлично състояние (вземете и 20% по-евтино, докато траят отстъпките).

формат 240/160 мм

меки корици

284 стр.

За първи път в България излиза най-фундаменталната книга на световноизвестния диетолог Мишел Монтиняк, която е резултат на дългогодишни проучвания и практическо приложение. Съвременните експерти признават гликемичния индекс - понятие, което авторът популяризира през последните 20 години. Методът Монтиняк гарантира висока ефективност в намаляването на теглото и възстановяването на жизнеността. Той ще осигури необходимата мотивация за постигане на целите ви - отслабване и поддържане на теглото. Методът Монтиняк се прилага с голям успех. Той се развива и обогатява благодарение на опита на хиляди практикуващи лекари от цял свят. Общият тираж на книгите на Мишел Монтиняк е над 50 милиона. Издадени са в 43 страни, преведени са на повече от 25 езика. През последните 20 години около 50 милиона души станаха последователи на метода Монтиняк. Присъединете се и вие към тях!

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021