Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор. Вижте повече ТУК.

Яж мазнини и отслабвай / Марк Хаймън, 2016

Яж мазнини и отслабвай / Марк Хаймън, 2016
Яж мазнини и отслабвай / Марк Хаймън, 2016
Автор: Марк Хаймън
Издател: Кръгозор
Година: 2016
Наличност: 1
Цена: 19,90 лв. 16,50 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в отлично състояние (вземете с още 20% по-евтино, докато траят отстъпките).

Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво.

формат 210/150 мм

меки корици

470 стр.

За първи път последните открития за мазнините в 21-дневна програма за хранене, енергизиране и детоксикация на организма. Книгата на Хаймън превръща най-новите научни изследвания за мазнините от последните пет години в практическата програма „Яж мазнини и отслабвай“, като ни запознава с последните технологии за сваляне на тегло, помага ни в превенция на болести, за поддържане на дълголетие и стимулиране на мозъчните функции! Нова революционна програма, която ще преобърне възгледите ви за мазнините и коренно ще промени начина ви на хранене и вашето здраве. Развенчава митовете: - мазнините водят до повишаване на холестерола; - мазнините са причината за сърдечносъдовите заболявания; - мазнините трупат килограми. Предлага нов начин на хранене: - кои храни да избягваме и кои да консумираме; - кои са полезните мазнини; - какви въглехидрати да приемаме; - реабилитация на яйцата, маслото, агнешките котлети с тлъстини; - нови хранителни режими; - за първи път – същността на пеганизма. Разработва 21-дневна програма, която включва: - храни; - рецепти; - хранителни добавки. „С „Яж мазнини и отслабвай“ на пътешествие в света на мазнините – в храната и в тялото! Ще ви покажа, че мазнините, които поглъщаме, не водят до затлъстяване! Консумирането на по-голямо количество от „правилните“ мазнини помага в процеса на отслабване и в профилактиката на деменцията, сърдечносъдовите заболявания, диабета и рака, като в същото време води до подобряване на настроението и на текстурата на кожата, заздравяване на косата и ноктите”. Д-р Марк Хаймън

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021