Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Българско-турски разоговорник / Валерия Мартинова, 1998

Българско-турски разоговорник / Валерия Мартинова, 1998
Българско-турски разоговорник / Валерия Мартинова, 1998 Българско-турски разоговорник / Валерия Мартинова, 1998
Автор: Валерия Мартинова
Издател: Гамма Абагар
Година: 1998
Наличност: 1
Цена: 5,00 лв. 4,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

! Внимание, намалението за тази книга важи при минимум 20.00 лв. стойност на поръчката при изпращане (при получаване от магазина няма ограничения). За поръчки под 20.00 лв. важи по-високата цена. Вижте всички предложения от категория Най-изгодно в мрежата през менюто на категориите отляво.

Книгата е в добро състояние - минимално протрити ръбове на кориците. 

формат 100/130 мм 

меки корици

384 стр.

Настоящият разговорник е адресиран към всички, на които предстои да посетят Република Турция, независимо дали отиват на гости, на екскурзия, на почивка или на работа. Разговорникът ви редлага: практично и удобно структуриране на темите и разделите; прецизен подбор на думите и фразите, направен според честотата на употребата и полезността им; формулиране на въпросите и отговорите така, че да съумеете сами и с лекота да построите фразата, нужна ви в конкретната ситуация; възможност не само да си служите с езика, но и неусетно да го усвоявате; и много полезна информация, която ще ви помогне да не се чувствате чужденец извън България.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021