20% ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА за всички Книги, Грамофонни плочи и Географски карти до НОВА ГОДИНА, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор. Вижте повече ТУК.

Алманах на българската конституция, Първо издание / Петър Г. Бакалов, 1911. Луксозен екземпляр с посвещение и автограф от автора.

Алманах на българската конституция, Първо издание / Петър Г. Бакалов, 1911. Луксозен екземпляр с посвещение и автограф от автора.
Алманах на българската конституция, Първо издание / Петър Г. Бакалов, 1911. Луксозен екземпляр с посвещение и автограф от автора. Алманах на българската конституция, Първо издание / Петър Г. Бакалов, 1911. Луксозен екземпляр с посвещение и автограф от автора. Алманах на българската конституция, Първо издание / Петър Г. Бакалов, 1911. Луксозен екземпляр с посвещение и автограф от автора. Алманах на българската конституция, Първо издание / Петър Г. Бакалов, 1911. Луксозен екземпляр с посвещение и автограф от автора.
Автор: Петър Г. Бакалов
Издател: Петър Г. Бакалов и С-ие
Година: 1911
Наличност: 1
Цена: 1 700,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в отлично състояние. 

Няколко думи за екземпляра: Книгата излиза в 3 вида луксозни за времето си, но и сега издателски подвързии - 1. Декоративно щамповано зелено или синьо платно; 2. С декоративно щампован кожен гръб и златни надписи; 3. Луксозно изпълнение с декоративно щампован кожен гръб, златни надписи и автограф от автора. Настоящият екземпляр е от най-малкия и най-луксозен тираж на книгата и във впечатляващ вид, идеален за колекция.

Луксозно и динствено по рода си издание, посветено на Търновската конституция - учреждаване и прегледи на конституцията. Юбилейно издание на хром-хартия, което съдържа множество илюстрации - фотографии, художествени репродукции и т.н., както и статии и биографии на български държавници от древността до 3-то Българско царство. 

твърда подвързия
954 стр. + CХC стр. снимков материал + VII стр.
формат 235/160 мм
Пловдив - Търговска печатница - 1911 г.

Издание на Петър Г. Бакалов и с-ие

С 1200 портрета на дейци и държавници.

 Учреждаване и прегледи на конституцията (Нейния произход и изменения)

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021