Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

България и нейните съседи / Люба Ковачева, 1921. Географска христоматия. Библиофилски екземпляр.

България и нейните съседи / Люба Ковачева, 1921. Географска христоматия. Библиофилски екземпляр.
България и нейните съседи / Люба Ковачева, 1921. Географска христоматия. Библиофилски екземпляр. България и нейните съседи / Люба Ковачева, 1921. Географска христоматия. Библиофилски екземпляр. България и нейните съседи / Люба Ковачева, 1921. Географска христоматия. Библиофилски екземпляр. България и нейните съседи / Люба Ковачева, 1921. Географска христоматия. Библиофилски екземпляр.
Автор: Люба Ковачева
Издател: Ал. Паскалев
Година: 1921
Наличност: 1
Цена: 480,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в отлично състояние. Библиофилски екземпляр в цяла кожа, художествено оформен в най-добрите традиции на българския модернизъм от 20-те години, с позлатени обрези и японска хартия, във футляр: леко протритите ръбове на футляра само загатват за отлично съхранения екземпляр. Не открихме информация за библиофилски тираж с номерирани копия, възможно е да се касае за поръчков екземпляр за специална особа. За сравнение погледнете обикновения тираж на книгата, от който предлагаме един екземпляр с автограф и посвещение от авторката.

формат 240/160 мм 

твърди корици, във футляр

392 стр.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021