Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Мислене и реч / Лев С. Виготски, 1983

Мислене и реч / Лев С. Виготски, 1983
Автор: Виготски, Лев Семьонович
Издател: Наука и изкуство
Година: 1983
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.
Направете заявка

Книгата е в много добро състояние. Лев Семьонович Виготски (1896—1934) е създател на културно-историческата теория за развитието на човешката психика. За около 10 години работа като професионален психолог Виготски написва около 180 труда. Станали класически за психолозите от много страни, неговите изследвания не са вече само прекрасна глава от историята на психологията.
Творчеството на Виготски, като "един от последните енциклопедисти в психологията" продължава да бъде източник на нови идеи за специалистите в областта на философията, психологията, лингвистиката, изкуството, педагогиката и дефектологията.
Избраните психологически изследвания от последния период на творчеството на Виготски съдържат отправните идеи на културно-историческата теория за развитието на психиката на човека. Фундаменталният труд „Мислене и реч" е преведен на английски, френски, немски, японски, италиански и други езици.

Библиотека "Съвременна чуждестранна психология".
меки корици, много добро състояние
555 стр.
Формат 200/145 мм
изд. "Наука и изкуство", София, 1983 г.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021