Скъпи приятели, в рамките на извънредното положение - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Да разбираме сянката си. Защо добрите хора вършат лоши неща, 2014 - Джеймс Холис

Да разбираме сянката си. Защо добрите хора вършат лоши неща, 2014 - Джеймс Холис
Да разбираме сянката си. Защо добрите хора вършат лоши неща, 2014 - Джеймс Холис
Автор: Холис, Джеймс
Издател: Кибеа
Година: 2014
Наличност: Изчерпан
Цена: 18,00 лв. 14,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в много добро/отлично състояние. Внимание - това намаление важи само до изчерпване на тиража! Можете да видите всичките предложения от нашата категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво.

меки  корици 
336 стр.
формат 200/130 мм
изд. "Киеба", София, 2014. 

Съдържанието развива централната теза, относително неизвестна на широката публика, но тривиална от гледна точка на дълбинната психология, че човешката душа не е едно-единствено, единно или обединено нещо, както егото би искало да вярва. Тя е различна, многообразна и раздвоена, ... винаги раздвоена. Онези хора, които не разглеждат последствията на разделената човешка душа, ще си останат несъзнаващи и затова са опасни за себе си и другите. „Да разбираме сянката си. Защо добрите хора вършат лоши неща“ ни приканва да водим по-обезпокоителен диалог със себе си и с нашия свят, диалог, обещаващ по-голяма, а не по-малка сложност, но за да прорасте разбирането за себе си и за света.

Говори се, че тайната на вселената някога е била съобщена на Хермес Трисмегист („Трижди велик“) в древен Египет. Тази тайна, разкрита тук без допълнителни разноски за читателя, е, че „нещата горе са копия на нещата долу, а нещата долу са копия на нещата горе“ и „пътят нагоре и пътят надолу са еднакви“.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница АлбаБукс София - Антикварни книги © 2020