Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Трусове във властта

Трусове във властта
Автор: Тофлър, Алвин
Издател: Народна култура
Година: 1996
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

„Трусове във властта" [Powershift: Knowledge, Wealth and Violence at the Edge of the 21st Century] е кулминацията на двадесет и пет годишни усилия да проумея изумителните промени, които ни тласкат в XXI век. Тя е последната книга от трилогията, започнала с „Шок от бъдещето", продължила с „Третата вълна" и сега е завършена.
Всяка от тези три книги може да бъде четена сама за себе си като самостоятелен труд. Но заедно те образуват интелектуално цяло. Главната им тема е промяната: какво става с хората, когато цялото им общество рязко се преобрази в нещо ново и неочаквано. „Трусове във властта" е продължение на анализа в предхождащите я книги, но съсредоточава вниманието върху възхода на нова система на властта, която идва да замени индустриалното минало." А.Тофлър

Книгата е от поредицата "На предела" на изд. "Народна култура".
Превод от английски Алфред Криспин.

меки корици, много добро състояние
542 стр.
Формат 200/130 мм

изд. "Народна култура", 1996 г.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020