Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Орнамент и буква в славянските ръкописи на Народната библиотека в Пловдив, 1925 - Николай Райнов

Орнамент и буква в славянските ръкописи на Народната библиотека в Пловдив, 1925 - Николай Райнов
Орнамент и буква в славянските ръкописи на Народната библиотека в Пловдив, 1925 - Николай Райнов Орнамент и буква в славянските ръкописи на Народната библиотека в Пловдив, 1925 - Николай Райнов Орнамент и буква в славянските ръкописи на Народната библиотека в Пловдив, 1925 - Николай Райнов Орнамент и буква в славянските ръкописи на Народната библиотека в Пловдив, 1925 - Николай Райнов
Автор: Райнов, Николай
Издател: Държавна печатница
Година: 1925
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в много добро състояние - корици с леко протрити ръбове, книжното тяло е много добре запазено. Безплатна доставка в България.

оригинални издателски меки  корици 
185 стр. текст + V стр. +  37 л. приложения
формат 275/200 мм
Издание на библиотеката

София, Държавна печатница, 1925

Всички илюстрации в това рядко издание са на Николай Райнов, който собственоръчно прерисува огромен брой заставки, орнаменти, букви и различни детайли от писмените паметници в поверената му Пловдивска народна библиотека.
 

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021