Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Образ на Царский ферман за решението на българский [църковен] въпрос (по турски, по български и по гръцки) / Султан Абдул Азис, 1870. Първо издание.

Образ на Царский ферман за решението на българский [църковен] въпрос (по турски, по български и по гръцки) / Султан Абдул Азис, 1870. Първо издание.
Образ на Царский ферман за решението на българский [църковен] въпрос (по турски, по български и по гръцки) / Султан Абдул Азис, 1870. Първо издание. Образ на Царский ферман за решението на българский [църковен] въпрос (по турски, по български и по гръцки) / Султан Абдул Азис, 1870. Първо издание.
Автор: Абдул Азис
Издател: Цариград - В печатница на в. "Македония"
Година: 1870
Наличност: 1
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е налична и може да бъде видяна след предварителна уговорка в книжарницата - цената е по договаряне и НЕ е 0.00 лв., подробности само на място, без изпращане.

Книгата е в много добро състояние, с оригинални издателски меки корици, неподрязван и неподвързан екзампляр, което е рядкост.

Изданието представлява в малък тираж османотурския оригинал, гръцкия и българския превод на един от най-важните документи в българската история - султанският указ [ферман], който легитимира Българската екзархия и самостоятелната Българска църква.

меки корици

16 стр.

Формат 160/100 мм

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021