Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Грбовите на Македонија / Александар Матковски, 1970. Гербовете на Македония. С посвещение и автограф от автора за Петър Коледаров.

Грбовите на Македонија / Александар Матковски, 1970. Гербовете на Македония. С посвещение и автограф от автора за Петър Коледаров.
Грбовите на Македонија / Александар Матковски, 1970. Гербовете на Македония. С посвещение и автограф от автора за Петър Коледаров. Грбовите на Македонија / Александар Матковски, 1970. Гербовете на Македония. С посвещение и автограф от автора за Петър Коледаров. Грбовите на Македонија / Александар Матковски, 1970. Гербовете на Македония. С посвещение и автограф от автора за Петър Коледаров. Грбовите на Македонија / Александар Матковски, 1970. Гербовете на Македония. С посвещение и автограф от автора за Петър Коледаров.
Автор: Александар Матковски
Издател: Нип Нова Македонија
Година: 1970
Наличност: 1
Цена: 130,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в много добро състояние - минимално протрити ръбове на кориците.

меки корици

220 стр.

Формат 240/160 мм 

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020